Makedonija

Нонинвасиве липосуцтион™ е ентерална нормопротеинска диетотерапија базирана на синергиското влијание помегу природните аминокиселини и билните влакна.. Поедноставено, телото се храни со акумулираните масни резерви од кои црпи енергија, енергијата се троши, а масните резерви исцезнуваат.

За само 2 недели можат да се истопат 7-10 % од почетната телесна маса, со значително губење на мастите во критицните зони.

  • За кого е наменета? За особи кои имаат преку 10% висок од оптималната телесна маса.
  • Колку трае? Вкупно 30 дена, 2 недели фаза со аминокиселини плус 2 недели диета.
    Сто содржи? Помосно средство за слабеење, аминокиселини во облик на напиток и капсули, и протокол за користење (план за исхрана).
    Оцекувани резултати? Губиток 7-10 % од поцетната телесна маса во првата фаза.

Дали имам подрска во текот на третманот? Достапна ви е 24/7 подрска преку ФБ и преку телефон. Третманот од 2 недели мозе слободно да се спроведе без надзор на лекар, али се препорацува бесплатни консултации со насите струцни советници кои ви се на располагање 24 цаса во текот на спроведувањето на третманот преку телефон или ФБ.
БЕЗ ГЛАД / БЕЗ ПАД НА ЕНЕРГИЈА / БЕЗ ПАД НА СЕКЕРОТ

ЦЕНА 9.900 ДЕН – Бесплатна достава!

Како да се почне ?

а) Со посета на Центарот за слабеење во СКОПЈЕ, ул.Лермонтова 3/4 Скопје; тел/факс 02 3231 223; e-mail: info@ih.mk
б) Телефонска или фацебоок консултација и бесплатна достава преку пошта.

Повеке информации на тел: 3 151 714

Срдечен поздрав!
За повеке информации на https://www.lipodiet.eu/makedonski/

@ЛИПО_ТЕАМ2020